Producenci
Promocje
Bluza dziewczęca różowa w białe paseczki
Bluza dziewczęca różowa w białe paseczki
38,99 zł 29,99 zł
Bluza Minionki
Bluza Minionki
29,99 zł 24,99 zł
Bluzka oczy
Bluzka oczy
25,99 zł 19,99 zł
Bluza dziewczęca biało-różowa w paseczki
Bluza dziewczęca biało-różowa w paseczki
38,99 zł 29,99 zł
Bluza dresowa Minionki grafitowa
Bluza dresowa Minionki grafitowa
49,90 zł 39,90 zł

Polityka prywatności

Polityka prywatności.

Zgodnie z ustawą 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm. Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych przez BoboMam.

Administratorem danych osobowych Użytkowników jest BoboMam, który dokonuje przetwarzania danych osobowych zgodnie z przepisami prawa.

Zgodnie z przepisami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.) Użytkownik może wyrazić zgodę poprzez zaznaczenie okienka checkbox na otrzymywanie w ramach Serwisu na adres e-mail, informacji handlowych oraz marketingowych BoboMam.

BoboMam przetwarza dane osobowe Użytkowników Serwisu wyłącznie w celu prawidłowej realizacji Usługi oraz prawidłowego utrzymania Serwisu, określonego w Regulaminie, wykorzystując w tym celu niezbędne dane osobowe, jakie Użytkownik wprowadza w Umowie.

Dane osobowe Użytkowników dokonujących Rejestracji przetwarzane są przez cały czas utrzymywania w Serwisie ich Konta.

BoboMam każdorazowo określa dane, które są niezbędne do świadczenia Usługi i utrzymania Serwisu.

BoboMam może przetwarzać także inne dane niż dane osobowe, które nie są niezbędne do realizacji Usługi i utrzymania Serwisu wyłącznie za uprzednią zgodą Użytkownika lub Usługodawcy.

BoboMam jest w posiadaniu adresów IP Użytkowników, przechowywanych przez czas, świadczenia Usługi.

Dane osobowe Użytkowników będą przekazywane podmiotom trzecim w zakresie niezbędnym do prawidłowego świadczenia Usługi.

BoboMam przywiązuje dużą wagę do kwestii zachowania prywatności Użytkowników i do ochrony ich danych osobowych. BoboMam, jako administrator danych dba o bezpieczeństwo danych osobowych udostępnionych przez Użytkowników. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. BoboMam zapewnia Użytkownikom realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania aktualizacji danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w ustawie.

Informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP Użytkowników) są przez Usługodawcę wykorzystywane w celach technicznych.

BoboMam oświadcza, iż wykorzystuje pliki typu cookies, na co Użytkownik wyraża zgodę.
Dane osobowe Użytkowników mogą być wykorzystywane przez BoboMam do celów marketingowych, a w szczególności do przesyłania, zamieszczania i otrzymywania informacji handlowych drogą elektroniczną, wyłącznie po wyrażeniu przez Użytkownika zgody na takie przetwarzanie.

W przypadku danych osobowych przetwarzanych przez BoboMam w celach innych niż niezbędne do świadczenia Usług i utrzymania Serwisu, Użytkownik może zgłosić BoboMam żądanie zaprzestania przetwarzania swoich danych osobowych. Takie żądanie zostaje uwzględnione przez BoboMam niezwłocznie.

BoboMam zastrzega sobie prawo do ujawnienia wybranych danych osobowych Użytkownika właściwym organom państwowym, które zgłoszą uzasadnione żądanie udzielenia takiej informacji w oparciu o odpowiednią podstawę prawną oraz zgodnie z przepisami obowiązującego prawa.

BoboMam zobowiązuje się niezwłocznie o tym fakcie poinformować Użytkownika, którego dane mają być ujawnione.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl