×

* pola obowiązkowe

** gdy chcesz, by Twoja strona pojawiła się na naszym portalu

Rodzaje elementów wieprzowych

JUTAR sp.j. - Łagiewniki Kościelne 3 | 62-272 Łagiewniki Kościelne | woj. wielkopolskie | telefon: +48 61 427 64 68 | NIP: 784-101-03-19 | REGON: 630382896

Specjalizacja przedsiębiorstwa

Wielkopolska ubojnia Jutar specjalizuje się przede wszystkim w hodowli trzody chlewnej oraz produkcji półtuszy wieprzowych i elementów powstałych z tychże działań. W ten sposób klienci mają pewność, że zakupiony towar jest jakościowy, bezpieczny i klasyfikowany zgodnie z SEUROP. Elementy wieprzowiny to między innymi nogi, głowy, podgardle, serca, ozory, sadło czy też osierdzia kompletne. Zatem niezależnie na jakiej części zależy konkretnej osobie, w ubojni Jutar można liczyć na świetną obsługę i wieprzowinę z najwyższej półki.

Hodowla i ubój mięsa

Nowoczesne zakłady zajmujące się produkcją, ubojem i sprzedażą wieprzowiny oferują również możliwość jej zakupu na elementy, np. serca, wątroby, pachwiny lub mózg, zgodnie z klasyfikacją SEUROP, systemem jakości HACCP, ISO, będących także pod stałą kontrolą lekarzy weterynarii, co gwarantuje pełne bezpieczeństwo. Wieloletnie doświadczenie w branży mięsnej, inwestycja w modernizację ubojni oraz otwartość na kontakt z klientami i spełnianie ich oczekiwań, to podstawy działalności firmy Jutar z Wielkopolski, zajmującej się przede wszystkim produkcją trzody chlewnej.

Oferta: Wejdź

Dodatkowe informacje

jutar.pl

jutar.pl

biuro@jutar.pl

Godziny pracy:

Poniedziałek08:00–16:00
Wtorek08:00–16:00
Środa08:00–16:00
Czwartek08:00–16:00
Piątek08:00–16:00
Sobota07:00–12:00
NiedzielaZamknięte